iOS 8 özellikleri ne olacak? iOS 8 güncellemesi indir YÜKLE

 Apple Ios 8 Fotoğraflar 
Kendi arşivinizin uzmanı olun.
Yepyeni Fotoğraflar uygulamasında, fotoğraflarınızı sizin için organize eden akıllı albümler ve yeni arama özellikleri var. Böylece, en sevdiğiniz fotoğraflarınızı bulmak ve yeniden keşfetmek artık çok daha kolay. Üstelik, yeni ve güçlü düzenleme araçlarıyla, fotoğraflarınızı çektikten hemen sonra daha da güzelleştirebiliyorsunuz.

Apple Ios 8 Aile İçi Paylaşım. 
Paylaşmak aile olmanın doğasında var. Biz de doğal olarak şimdi tüm içeriklerinizi ailenizle paylaşılabilir hale getirdik.
Ailenizin altı üyesi, iTunes ve App Store'dan satın aldıklarını aralarında kolayca paylaşabilir. Üstelik birbirinizin fotoğraflarını, takvimlerini, konumlarını ve daha fazlasını da takip edebilirsiniz.
Apple Ios 8 Mesajlar
Sesli gülün.
Mesajlar, şimdi ailenizle ve arkadaşlarınızla her zamankinden daha iyi bir şekilde iletişimde olmanızı sağlıyor. Herhangi bir yazışmaya dokunarak sesinizi ekleyebiliyorsunuz. Gördüğünüz bir şeyin videosunu o anda çekip gönderebiliyorsunuz. Ailenizin ve arkadaşlarınızın nerede olduğunuzu görmeleri için konumunuzu kolayca paylaşabiliyorsunuz.
Ayrıntılar deneyimi oluşturur. Aynı ayrıntılar onu daha parlak hale getirir.
Apple Ios 8 Devamlılık
iPhone, iPad ve Mac. Şimdi birbirlerine daha da bağlılar.
Birden fazla Apple aygıtı olanlar için her şey daha da iyi hale gelmek üzere. Şimdi bir e-posta iletisine bir aygıtta başlayıp, sorunsuz bir şekilde başka bir aygıtta devam edebiliyorsunuz. Üstelik, iPhone sahipleri telefon çağrılarına Mac veya iPad'lerinden cevap verebiliyor ve bu aygıtları kullanarak SMS mesajları da gönderebiliyorlar.

Apple Ios 8 Sağlık. 
Sağlık ve fitness bilgilerinizi görmenin ve takip etmenin yepyeni bir yolu.
Şimdi aktivite izleyiciniz, kalp atış hızı monitörünüz, diğer sağlık ve fitness uygulamalarınız birbirleriyle haberleşebiliyorlar. Yani sizin için daha da sıkı çalışıyorlar. Üstelik, tüm bu bilgilere kolayca okunan bir gösterge panelinden erişilebiliyor.

Apple Ios 8 Tasarım
Ayrıntılar deneyimi oluşturur. Aynı ayrıntılar onu daha parlak hale getirir.
iOS 8'de, bildirimleri yanıtlamanın yeni ve kolay bir yolunu keşfedeceksiniz. En çok konuştuğunuz insanlara erişmek için kısayollar. Ve e-postalarınızı yönetirken zaman kazandıran özellikler. İşte bunların tümü; iPhone, iPad veya iPod touch deneyiminizi mükemmelleştirmek için.



 Apple Ios 8 iCloud Drive. 
Her tür dosya, tüm aygıtlarınızda.
İyi haber: Şimdi her yerde, her belge üzerinde çalışabilirsiniz. Kötü haber: Şimdi her yerde, her belge üzerinde çalışabilirsiniz. Buna iCloud'daki sunumlar, PDF'ler, görseller ve çok daha fazlası dahil. Üstelik hangi aygıtta çalışırsanız çalışın; Mac'iniz ve PC'niz de dahil.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder