Apple'ın Akıllı Saati Apple Watch Fiyati ve Özellikleri

Karşınızda Apple'ın Akıllı Saati "Apple Watch"
Apple'ın 1.nesil akıllı saat modeli Watch, sonunda tanıtıldı! Hakkında her gün yeni bir sızıntı ile güne başladığımız Watch tüm detaylarıyla...

Akıllı teknoloji pazarının en popüler kollarından biri olan giyilmiş teknolojilere yeni bir üye daha katıldı. Her gün yeni bir sızıntıyla daha güne başlamamıza neden olan ve en güncel gelişmeleri sizlerle paylaştığımız Apple'ın akıllı saati Apple Watch, tanıtıldı.

Apple'ın Cupertino'da Flint Center'da 30 yıl sonra düzenlediği bir etkinlikte tanıtılan iWatch'ın tüm teknik özelliklerini ve görsellerini sizlerle paylaşıyoruz. 3. ürün olarak tanıtılan Watch, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın ardından gösterilen en büyük ilginin sahibi oldu.

Apple Watch adını taşıyan akıllı saat, 3 farklı model ile birlikte geliyor. Apple Watch, Apple Watch Sport ve Apple Watch Edition model adlarına sahip olan akıllı saatlerin, fiyatı ve çıkış tarihi de tanıtım sonrasında açıklandı. Aslında Apple'ı kararlı ve farklı kılan özelliklerden biri de bu; tanıtımda, tüm detaylara da değiniliyor.

18 Karat altın ile kaplanmış versiyona sahip Apple Watch Edition ve standart alüminyum ile kaplı model olan Apple Watch Sport, şarj sorununu ortadan kaldırmış gibi görünüyor. Kare TFT ekranlı iPad Nano için Kordon tasarlanan ve ajanda, saat, alarm, müzik, video ve fotoğraf gibi medyaları oynatabilen bir cihaz, yıllar öncesinde zaten 25 saat kadar kullanılabiliyordu(220 mAh batarya ile).

349 dolar'dan başlayan fiyatla piyasaya sunulacak Apple Watch, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S ve iPhone 5C ile çalışıyor olacak. Bu Samsung'un tepki görmesine neden olan bir özellik; yalnızca bir cihazla çalışabilme "sınırlaması".
watch, iwatch, apple, yeni nesil, akıllı saat, giyilebilir teknoloji, apple, iPad, Apple, dolar, Kordon, iPhone, Samsung, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder