Apple İOS 8 Geliyor, Sakın Yüklemeyin!

Apple hayranları 1 yıldır iPhone 6 için bekliyorlar. Büyük gün yaklaşıyor. 3 gün sonra iPhone 6 ile birlikte İOS 8 güncellemesi de gelecek. İOS 8 güncellemesi iPhone 4’ler için yapılmayacak. Güncelleme tüm diğer iPhone çeşitleri için geçerli olacak. İOS 8 güncellemesini ilk günlerden yükleyenlerin canı fazlasıyla sıkılabilir. Bunun için İOS 8 güncellemesi için beklemenizi öneririz. Neden mi? İşte detaylar…
İOS 8 Güncellemesini Neden Yüklemeyelim?
İOS 8 güncellemesinin henüz bize ulaşmaması ile birlikte Apple’ın İOS 8.0.1 güncellemesi üzerinde çalışmalara başladığı iddiaları var. İOS 8 güncellemesinde oluşan iddiaları İOS 8.0.1 güncellemesi düzeltecek. Apple daha İOS 8 sürümünü piyasaya sürmeden neden İOS 8.0.1 güncellemesi üzerinde çalışmalara başladığı soruları akıllara geliyor. Bu durum ile birlikte İOS 8 güncellemesi ile sıkıntıların da olabileceği düşüncesi akıllara geliyor.
Her firma güncellemeler sırasında ufak tefek hatalara sahip olabilir. Üretici firmaların yapmış oldukları hatalar ile birlikte bizlerin yapması gereken güncellemeyi anında indirmemek ve bir süre beklemektir. Apple’ın İOS 8.0.1 güncellemesi üzerinde çalıştığı iddiaları doğruysa kısa bir süre içerisinde zaten yeni güncelleme gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder