Ninja Kaplumbağalar 3D Filmi Full HD izle

Ninja kaplumbağalar 3d türkçe dublaj film izle, ninja kaplumbağalar 3d izle, ninja kaplumbağalar 3d full izle, ninja kaplumbağalar 3d hd izle, ninja kaplumbağalar 3d online izle, ninja kaplumbağalar 3d türkçe izle, ninja kaplumbağalar 3d türkçe altyazı izle , ninja kaplumbağalar 3d türkçe online izle,

Vizyon Tarihi :  5 Eylül 2014 (1s 40dk)
Yönetmen: Jonathan Liebesman
Oyuncular: Megan Fox, Alan Ritchson, Will Arnett devamı...
Tür :                 Aksiyon , Macera

Ninja Kaplumbağalar 3D Filmi Özeti : New York şehrinin eski parlak günleri geride kalmak üzeredir; zira Shredder ve Foot Clan örgütü, polisten politikacılara kadar her türlü resmi birimi tek elden kendi istedikleri gibi yönetmeye başlarlar. Bu şehri karanlıktan kurtaracak kahramanlara ihtiyaç vardır. Sıradışı ve görünüşlerindne dolayı toplum dışına itilmiş 4 erkek kardeş şehrin diplerinden, Ninja Kaplumbağalar olarak ortaya çıkar. Kimsenin beklemediği bu hamleyle kaplumbağalar, şehri Shredder’ın şeytani emellerinden kurtarmak için korkusuz muhabir April O’Neil ve sakar kameramanı Vern Fenwick ile işbirliği yapar.
Filmin yönetmenliğini Wrath of the Titans (2012), Battle Los Angeles (2011) gibi büyük aksiyon filmlerine imza atmış olan Jonathan Liebesman üstlenirken, senaryo Kevin Eastman ve Peter Laird'ın yarattığı karakterlerin kökenine inme amacını taşıyor. Güzel yıldız Megan Fox ise karşımıza April O'Neil karakterleriyle çıkacak. Maceraları televizyona sıçradıktan sonra 1980'lerin en popüler çizgi kahramanlarından olan Ninja Kaplumbağlar bu yapımla beşinci kez beyazperdeye geliyor. Filmin senaryosunu 21. yüzyıla Josh Appelbaum, Andre Nemec ve Evan Daugherty taşırken, yapımcılığı ise Michael Bay üstleniyor.
Ninja Kaplumbağalar 3D Filmi Full HD Fragmani izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder