Facebook Hesabını Kapatma Komple Silmek

   Facebook hesabınızı artık kullanmak istemiyorsanız ve bir daha da hiç bir şekilde erişme ihtimalinizin olmamasını istiyorsanız yapmanız gerekenFacebook hesabınızı dondurmak değil, Facebook hesabınızı tamamensilmek.

Dondurma işlemi hesaplarını geçici olarak devre dışı bırakmak isteyenler için hazırlanmış ve hesabınıza giriş yaptığınız anda yeniden açılmasına sebep oluyor. Ayrıca kapatıp açtıktan hemen sonra yeniden kapatmak da mümkün olmuyor.

  Facebook hesabını tamamen silme işlemi bu nedenle kesin bir çözüm isteyenlerin imdadına yetişiyor. Ancak hesabınızı tamamen silmeden önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var:

- Bu işlemin hiç bir şekilde geri dönüşü yok, tamamen silinen hesabınız gerçekten geri dönülemez halde Facebook’tan kaldırılıyor.

- Yöneticisi olduğunuz Facebook sayfalarının ve gruplarının başka yöneticileri yoksa sayfalar kapanıyor. Sayfalar kalsın istiyorsanız hesabınızı silmeden önce başka yöneticiler atamayı unutmayın.

Facebook hesabını tamamen silme işlemine başlamak için öncelikle hesabımızdaki tüm uygulamalarısilmemiz gerekiyor. Facebook silme işlemi talebinden sonra iki hafta boyunca hesabınızda hiç bir hareketlilikolmaması gerektiğini bildiriyor. Bunu gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izliyoruz.

Öncelikle ekranımızın sol kısmındaki “Uygulama Merkezi“ni seçiyoruz.

    Daha sonra uygulama merkezimizin sol alt kısmındaki “Uygulamalarım” menüsüne giriş yapıyoruz ve orada karşımıza çıkan tüm uygulamaları “X” işaretlerine basarak kapatıyoruz.


Tüm uygulamalardan kurtulduktan sonra Facebook hesabını tamamen silme işlemi için aşağıdaki kırmızı butona basabilirsiniz. Karşınıza hesabınızı silmek isteyip istemediğinizi belirten bir onay penceresi çıkacaktır.

Onay penceresinde “Hesabımı Sil” seçeneğini seçerek devam etmelisiniz.

Tıkladıgınızda hesabınız onaylı bir şekilde silinecektir..

facebook hesabını tamamen kapatma, facebook hesap silme resimli anlatım, facebook hesap kapatma linki, facebook hesap dondurma, facebook hesabı nasıl kapatılır, facebook hesap kapatma işlemi, facebook hesap kapatma türkçe, facebook hesap silme, facebook hesap silme linki, facebook hesap silme resimli anlatım 2014, facebook hesap silme linki, facebook hesap silme resimli anlatım 2014, facebook hesap silme resimli anlatım 2014, facebook hesap silme resimli anlatım 2013, facebook hesap dondurma, facebook hesap silme türkçe, facebook hesap silme sayfası, facebook hesap kapatma 2014, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder