Candy Crush Saga iPhone Hilesi 2013

iPhone Candy Crush Saga Jailbreaksiz Hile Yapın
Tüm iPhone/iPad kullanıcılarının büyük zevkle oynadığı oyunlardan birisi daha Candy Crush Saga hilesi paylaşacağım siz ziyaretçilerimiz için. Bu hile ne mi yapıyor, bu hile siz ne isterseniz onu yapıyor. Bu bir savegame editör yani oynadığınız leveli arttırabilir, hesabınıza para ekleyebilir dahası ise ücretsiz olarak paralı eşyalara sahip olabilirsiniz.

Bu hilenin çalışması için telefonunuzda iOS 5 veya üstü yüklü olmalıdır, aksi halde çalışmaz.

Candy Crush Saga Hile Yükleme ve Kullanım

Bilgisayarınıza aşağıda verdiğim linkteki dosyayı indirin.
Daha sonra bilgisayarınız ile cihazınızı bağlayın, bu işlem için iFunBox kullanabilirsiniz.
iFunBox kurulumu ve kullanımı‘nı bilmiyorsanız bu konu hakkındaki anlatımı okuyabilirsiniz.
Cihaz ile bilgisayarınızı bağladıktan sonra /var/mobile/application/candycrushsaga.app/Documents/ klasörüne girin.
Burada yukarıdaki resimdeki gibi dosya ismine sahip bir dosya göreceksiniz. Bu dosyayı bilgisayarınıza sürükle bırak yöntemiyle kopyalayın.
Aşağıda verdiğim hile dosyasını çalıştırın ve iPhone’dan yüklediğiniz dosyayı bu program ile açın.
Bundan sonrası size kalmış, oyununuzu istediğiniz gibi değiştirebilir, eklemeler yapabilirsiniz.
İşiniz bittikten sonra tekrar o dosyayı iPhone’unuzdaki /var/mobile/application/candycrushsaga.app/Documents/ klasörünün içine atın ve eski dosya ile değiştiğinden emin olun.
Her ihtimale karşı eski dosyanızın yedeğini almanızı tavsiye ediyoruz. Verdiğimiz program çalışıyor ancak herhangi bir hata durumunda eski dosyanızı yükleyerek oyunda level yada para kaybı yaşamazsınız.
İyi oyunlar..

Candy Crush Saga Hile, Candy Crush Saga hack, candy crush saga oyna, candy crush saga hileleri, candy crush saga indir, candy crush saga hamle hilesi, cheat engine, candy crush oyna, candy crush saga nasıl oynanır, candy crush saga android, candy crush saga hilesi chrome, candy crush saga hileleri indir, candy crush saga hileleri programsız, candy crush saga hile indir, candy crush saga hack eklentisi, candy crush saga hile, candy crush saga hack indir, candy crush saga hack 2013,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder